Counting all the assholes in the room

Kategori: Allmänt

well I'm defenetly not alone

Jag längtar tills på fredag. Och lördag. Och imorgon.  Kan ta det i ordning så ni förstår det hela lite bättre.

Imorgon kommer min fina hem igen efter att ha varit och jobbat borta i veckan.
På fredag ska vi fira tre utav mina vänner på grund av att dom har och ska fylla år, yaaay!

Och till sist, på lördag ska jag och en annan vän till mig åka till Luleå och pierca oss. Hon ska göra i tungan och jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Eftersom att jag redan har i tungan och i naveln, men har även haft i ögonbrynet, så är det inte så många fler ställen jag vill pierca. Så just nu står det mellan bröstvårtan och en industrial. Jag kanske rent utav gör båda, direkt? Fast då finns chansen att det inte läker som det ska och ja, det hade ju inte varit så roligt. Pengar har jag, men om jag gör båda kanske det bli snåla julklappar? Ååh..

Hey hey, good looking

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och funderar över hur jag ska börja på mitt arbete till Naturkunskapen. Jag ska jobba om min resa till Tanzania jag var på förr året men har ingen aning om hur eller var jag ska börja.
Jag har skrivit inledningen men sen då? Jag måste skriva 2-3 sidor, vilket inte ens är mycket, men jag vet att bara jag kommer på en början så skriver jag det enkelt.
Men då var det ju de där med början, vart ska jag börja?! Gaah, jag bli galen. Vi fick så mycket intryck när vi for dit att det inte ens finns varken början eller slut, vilket är det jobbiga, för då vet jag inte vilka av alla intryck jag ska välja. Ska jag skriva om när vi var i Ngorongoro kratern eller när vi bodde på det katolska vandrarhemmet? Eller kanske då vi var och kollade på grottmålningarna? Eller tallskogen? Eller kanske Tweyambe Secondary School?
Min bild, snor du den, slår jag dig.

Ja, det enda jag vet just nu är att jag ska sova på saken. Jag hinner skriva detta imorgon, slutar ju trots allt tidigt. Meen nackdelen med imorgon är ju då att jag måste till tandläkaren.. Jag avskyr tandläkaren, dom klagar alltid på mig.
image description

Jag hatar detta

Kategori: Allmänt

Jag hatar att inte kunna göra något åt saken, att veta att livet glider ifrån en och man kan inte ens förhindra det lite. Ingen människa förtjänar detta, så varför just du? Det är många frågor som snurrar i mitt huvud nu, men finns det alls några svar? Allt har gått så fort också, och allt har varit så svårt. Vi alla visste ju att den är för svår för att bota, men du har klarat det så många gånger nu! Du har kämpat när du trodde det var över och klarat det. Men den här gången är det annorlunda. Det är värre.

Erik

Kategori: Allmänt

Jag saknar Erik. Han for för en timme sedan men det gör ändå lika ont att veta att jag inte kommer att få träffa honom på flera dagar. På fredag så har vi 18 månader tillsammans!

Idiot

Kategori: Allmänt

Fan så less

Mates of mine

Kategori: Allmänt

Ni måste lyssna på dem! Finns på spotify :) Simon, en i gruppen, är en person som jag i stort sett vuxit upp med. Hela hans familj också för den delen. (Hans mamma och min mamma är bästa vänner.) Tänk, dom är påväg mot toppen nu och det är dom värda! LYSSNA!!!!!


Jag bloggar från telefonen så kan inte lägga in en länk, men ni MÅSTE lyssna. Jag är kär i deras musik.

Simon är andra från vänster

Hey goodlooking

Kategori: Allmänt

Datorteknik

Kategori: Allmänt

Denna textmassa får du om du kopierar texten och klistrar in den gång på gång. Den består bara av 4 meningar. Inte speciellt mycket men tillräckligt för att öva på. Detta är den sista meningen, sen börjar det om.
-
Detta är vad vi håller på med, repetition. Alltså inte repetera meningar fast vi gör ju det, men vi ändrar typsnitt, färg osv. Svårt va?




Fastnar inte så bra på bild idag, kan ha något att göra med att jag håller på att somna,

Voff Voff

Kategori: Allmänt

Var är hundmaten?!
Men varför skäller du på mig? Jag får skallskador!

Good feeling

Kategori: Allmänt

Har just sett Irene Huss - Skyddad av skuggorna. Den var inte lika bra som dom andra tyckte jag men funkade ändå. Såg den med Erik för några dagar sedan, men somnade hela tiden så missade typ allt. 

Ska strax gå upp till Erik, GÅ för en gång skull. Tror jag i alla fall. Eller nja, jo jag ska gå.

 

And we danced

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer med världen egentligen? Först en man knivskuren i Porjus och nu mord i Vuollerim. herregud, i vårat lilla samhälle där allt brukar vara frid och fröjd. De enda som hände var att polisen stannade någon som raggade med bilen för mycket. Usch, hur fan tänker folk egentligen?

Call me a sinner call me a saint

Kategori: Allmänt

Sweet dreams are made of this

Kategori: Allmänt

Tävling

Kategori: Allmänt

Jag är med och tävlar om ett IPhone skal från www.Mirabling.se hos www.Matildas.blogg.se ! Jag vill vinna för att jag endast har ett skal och det har gått sönder. På Mirabling fanns det flera snygga och jag skulle jätte gärna vilja ha ett så att inte min IPhone går sönder!

Datorteknik

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och har datorteknik, vi håller på att installera nya saker i våran dator vi fick innan lovet. Men nu må´ste jag fortsätta..

Livet är en resa

Kategori: Allmänt

Så var packad

I'm sexy and I know it

Kategori: Allmänt

Back to..

Kategori: Allmänt

.. nästan basic!


Svarthårig igen, gaah vad skönt! Blont är verkligen inget för mig.

...... På hög nivå

Kategori: Allmänt

Något jag stör mig på är tjejer som trycker upp sina bröst till hakan, fotar det och lägger ut det på internet. Vad jag vill veta är vad dom tänker och varför man lägger ut en sån bild. Dom blir ju inte direkt sedda som den smartaste personen utan den mest lösaktiga, det är då vad jag anser. Jag kan störa mig så jävuska på sådant. Och som i detta fall så vet jag att bruden som gjorde detta inte precis bryr sig i om killen hon håller på med har en flickvän eller inte osv, vilket inte heller gör henne så populär.

Nej, usch nu måste jag komma på bättre tankar.

Detta handlade inte om mig så alla vet!!!