Handledare

Kategori:

Hah, en av gubbarna som jag varit med i veckan ställde en fråga till mig i veckan.

Vi satt i fikarummet med några till vid olika bord och jag kände hur han kollade på mig. Efter ett tag så säger han "Hur får du dina ögonbryn så där?"
Tänk, att till och med andra än jag tänker på mina ögonbryn haha.

Atcho syndromet

Kategori:

En sak jag lärde mig på praktiken idag, på min Eldistributions praktik, så var det att det är en ärftligt "sjukdom" att man nyser då man ser solen.

Nu vet, när man har har tex varit inne eller i skuggan och sedan går ut i solen så nyser man? Det är ärftligt!

Många drycker, sura drycker

Kategori:

Dricka mycket, dricka surt.
Är exakt vad jag måste göra nu. Har lyckats dra på mig början till urinvägsinfektion, vilket jag för övrigt inviger varje vinter med och har det mellan 4-7 gånger VARJE vinter. Woho, kul, verkligen.

Så jag var för ett tag sedan på coop och laddade för krig mot infektionen med C-vitamin brustabletter, tranbärsjuice och lime.. Juice? Saft? Det som kommer ut när man pressar en lime iaf.

Tyckte även synd om mig själv så var tvungen att köpa lite naturgodis också..

Snö i Kiruna

Kategori:

God morgon världen

Kategori:

Sitter i fikarummet nu och väntar på att arbetarna ska börja rulla in.

Dock är det något som inte stämmer idag. Det är alltid samma gubbe som kommer exakt 06.45, parkerar exakt på samma ställe och har alltid samma bil. Men inte idag.. Verkar som om jag har haft för lite att göra de senaste dagarna :p

Införskaffat

Kategori:

Nu har jag just köpt de första sakerna till min och Eriks lägenhet - en Tassimo Kaffemaskin och några smaker.

Nu vill jag ha nycklarna i handen till läggan också, men den 25 är de i min hand!

Äntligen

Kategori:

Får vi göra SSG provet och ett till för att få komma in på LKAB. Dock efter ett x antal samtal till rektor av mig, pappa och våran handledare här på vattenfall.

Nu väntas bara inloggnings uppgifterna som rektorn ska skicka till oss, så sätter vi igång!

Bjuden på mat

Kategori:

Av min fina vän Lisen. Kändes bra med nylagad mat efter att ha ätit matlådor några dagar nu. Det serverades älgskav, potatismos och lingonsylt - mums.

Nu ligger vi utslagna i soffan alla tre. Jag, Lisen och Matilda. Alla med varsin iPhone i handen och spelar samma spel. Snart ska vi börja gå hem för Lisen ska till stallet, men först förbi Coop och köpa mjölk å kanske nå gott, är ju trots allt lillördag.

Hejdå.

I Kiruna

Kategori:

På praktik sedan i måndags och blir kvar här i tre veckor. Ska inte ens hem till Jokkmokk på helgerna.

Idag innan lunch är väl i stort sett den enda tiden vi har gjort något annat än suttit på soffan. Vi måste ha gjort ett ssg prov för att få komma in där Vattenfall jobbar inne på LKAB. Så vi har varit och dragit jordledningar. Kul.

Nu har vi just käkat lunch och ska strax bege oss (läs om 40 min efter ett x antal kaffekoppar på Vattenfall) och fortsätta dra ledningar.

Blev en liten update om mitt super intressanta liv iaf.

Blev sur..

Kategori: Allmänt

.. på headern två sekunder efter den var uppe, så tog bara en bild. Hatar när det inte blir som jag vill.
 

Header

Kategori: Allmänt

Gjorde en snabb header bara för att testa hur det ser ut att ha en nu. Vet inte riktigt vad jag tycker..
 
Dels så kanske det bara är på min blogg som det bara tjorvar och man kan inte trycka någonstans då jag ska lägga in det i stilblablabla men ja.. Jag blev då leds så nu får det se ut som det gör, en ful header och en ful design. Uäck.

P.W.F.

Kategori: Allmänt

Power Walk Freak.
 

Är precis vad jag har blivit. Varje dag jag inte går ut och går, får jag ångest och känner mig depp. Eller ångest och ångest.. Kanske man ska kalla det ångest? Blir i alla fall trött i huvud och kropp, känner mig knäpp och vill inte göra något. Men så blir jag för på konstigt humör för att göra det, underlig känsla. 
 
Men idag har jag i vardera fall varit och införskaffat mig ett par tjockare jogging byxor inför vintern, så ska ut senare ikväll och inviga dem. S-K-Ö-N-T. Gick inte ut igår, så det blir en låång sväng idag förhoppningsvis. Det ska bli det. Punkt.
 
Ska även ta bättre tag i min nyttigare livsstil, gick bra en vecka sedan öppnade elevfiket - fuck, är nog det bästa ordvalet till det (i mitt nyttiga syfte). Har haft kak-kalas en gata ner, kanelbullens dag, kladdkaka i fiket, coca-cola.. Ja usch, ni hör ju hur det låter? 
 
Kan väl även passa på att säga att jag vill äta nyttigt och röra på mig mer för att jag vet att jag mår bättre i mig själv då. Då kan jag andas ut och veta att jag gjort något bra. Det är inte ett skäl till att gå ner till 40 kg och svälta mig när jag väl är där, utan för att jag blir piggare, mår bara bättre och har mer energi om jag är nyttig och motionerar. Bästa tiden i mitt liv på den fronten var nog då jag spelade basket i stort sett varje dag - jag mådde superbra!
 
Det är vad jag vill igen, ha en kondition jag inte behöver.. Skämmas för? haha. och må bra! Är inte det något alla vill?
 
Nå, men nu ska jag vänta på min kära syster Karin, så ska vi gå ut och gå! 
 
Hare bra.
 

Kommentarer

Kategori: Allmänt

Jag får kommentarer då och då men glömmer alltid bort att svara på dem, men jag uppskattar det iaf! 
 
Nu har jag just städat klart mitt rum, äntligen, efter några dagars ångest över att det varit så stökigt. Egentligen gjorde jag det nog bara för att slippa plugga samhälls, som jag förövrigt har prov i imorgon. 
 
En rolig sak som har hänt de senaste dagarna är i alla fall att jag har fått upp min kondis! Jag har börjat promenera väldigt mycket, för att vara jag, och även när ingen ser så springer jag. Det känns så jävuska bra! Äntligen!