Sådärja!

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått i mig lite frukost, blev omelett och en smörgås! Så nu slutade jag att skaka iallafall.
 
Antingen så måste jag ha vänt på dygnet och vant mig vid att vakna tidigt för att jag jobbar, eller så sov jag förbannat bra i mitt nya rum! När jag är ledig så kan jag sova heeela dagen, men nu vaknade jag strax innan 10 - klarvaken. Det är faktiskt bra för att vara jag, så tyst med er alla morgon pigga.
 
Idag så ska jag;
fara och växla pengar
sätta upp några hyllor
fixa det sista med garderoben
sätta upp en bänkskiva där jag kan ha mina datorer (skoldator och min vanliga) samt högtalarna.
Beställa en datorstol (tror jag)
 
Såå, det är väl dags att jag sätter igång då!
 
HEJDÅ.
 

Hehe

Kategori: Allmänt

Ja, det gick ju sådär med min upppdatering..
Jag ska bara äta något innan jag svimmar så skriver k
jag sedan.

Luleå

Kategori: Allmänt

Idag så for jag till Luleå med mamma och Sören. Fick min lön för juni, hehehhe.. 
 
Jag tror aldrig jag har shoppat som jag gjort idag! Inte behövt tänka om jag har råd eller inte, för jag visste att jag hade pengar så det räcker gott och väl!.. och så var det halva reapriset i stort sett över allt ;) 
 
Jag tänkte ta kort på sakerna imorgon om jag hinner, jobbar delad tur imorgon så det lär ju bli först vid 21 isf. Meeen oooh, så jag älskar mina nya saker!
 
Har bland annat köpt lite saker så att jag ska kunna göra en Walk in closet. Har en hel övervåning för mig själv med 5 sovrum, ett tvrum, ett allrum och en toalett, så ska använda ett av rummen som garderob. Sedan ska jag försöka fixa till i tvrummet också, kanske ta det som sovrum.. Det är större. Annars ska jag göra om i mitt rum jag har nu.
 
Men nu ska jag se på filmen LOL, har hört att det ska vara bra.
 
HADE!
 
Jag saknar min Erik. ♥

Sometimes you have got to dance with the devil to get out of hell.

Kategori:

Hej kära sömn.

Kategori:

Skulle du kunna komma till mig nu så jag kan vara pigg och fräsch imorgon på jobbet? Vill inte vara sjuk och jävlig heller, det kan du väl också fixa? Tack på förhand! PS. Om du tror att jag tycker mitt tak är intressant och det är därför du inte kommit ännu, kan jag upplysa dig om att så är inte fallet.

Ursäkta..

Kategori: Allmänt

.. Så hemskt mycket, men jag har även ett liv utanför bloggen. Höll jag på att skriva. 
Jag har nog inte så mycket till liv utanför bloggen, helt ärligt. Jag jobbar, äter, pussas, sover, vaknar och sedan om från början.
 
Men man ska inte klaga, för då är det någon som klagar tillbaka och så blir det en ond cirkel och alla klagar. Typ kanske eller nå.
 
Hmm.. Vad har jag gjort sedan sist? Ja, det är ju då det jag skrev nyss  och i stort sett inget mer. Så det är nog lika bra att jag inte skrivit något här, kanske? 
 
Imorgon är det näst sista schemalagda jobbveckan för mig, skönt. Sedan kanske även jag får sommarlov! Dessutom på varmare breddgrader, TURKIET! Fast först den 12 augusti, men det är ca. 20 dagar tills dess!
 
Men nu måste jag sova, har ju lyckat dra på mig en förkylning mitt i allt. Upp klockan sju imorgon, har sovmorgon till åtta!
 
 
Lägger in en helt orelaterad bild, från mitt förra sociala liv, utan jobb och måsten.

Middag x2

Kategori:

Jag är just på väg att hoppa in i duschen för att bli fräsch igen! För upp till karats igår och kom hem i morse och är minst 1000 myggbett rikare. - Efter duschen så ska jag fara och köpa mat i parken sedan åka upp till Erik och äta med honom. Vid klockan åtta ska jag dock äta middag igen, då med Fay Sara och Sandra! Där står surströmming på menyn.

Jobb

Kategori:

Idag hade jag inget bättre för mig så jag for och jobbade lite extra. Det är så roligt att jobba, särskilt om man kan göra något lite extra för dom. - Som idag så gick jag och "smugglade" godis åt de boende (var inte så mycket smuggel, de jag jobbade visste ju om det och man får ge dom det om det finns). Dom blev så glada, sedan blev det chokladpudding med grädde till två fikat. - Nu så ska jag vänta in min "karl", hehe, som är på väg från vännäs och äta rökt harr!

Det funkade!

Kategori:

Nu funkar det återigen att blogga från min iPhone, så uppdateringen kommer att bli bra igen! Tänkte sätta mig ner sedan och skriva vad jag hållit på med den senaste tiden, med några bilder för att krydda upp det hela! Haha. Nu har jag just ätit middag och ska nu styra mig mot bordet igen. Denna gång för jordgubbar och melon med grädde! Hade.

Test

Kategori:

För första gången på flera veckor så har jag kunnat logga in på blogg appen. Så nu ska jag även testa om det går att blogga med den. Detta inlägg får kallad betydelselöst och ointressant. ;)