Datorteknik Igen

Kategori: Allmänt

image descriptionJust börjar skolan, men är lika trött fast än jag hade sovmorgon till tio.. Kan bero på att jag inte sov något på dagen igår, eller typ 20 min bara. Känner mig gammal. Haha

Du

Kategori: Allmänt

Jag älskar dig så mycket, min underbara.

.

Kategori: Allmänt

Sometimes we need to be hurt in order
to grow. We must fail in order to know.
We must lose in order to gain. Some
lessons are learned best through pain.

Scream and shout

Kategori: Allmänt

Jag vill bara skrika rakt ut. Jag vill skrika på dig, berätta allt jag verkligen känner. Men jag är rädd. Jag vill skrika och slå, få ut all ilska och sorg. Det är inte ditt fel, det är så mycket som händer. Men jag vill bara skrika. Och slå. Få ut allt det ur mitt system, börja om på nytt och må bra igen. Jag avskyr att känna så här, jag är inte bra på det. Jag klarar det inte, men jag försöker. Jag försöker för dig. Jag vill glömma och jag vill att allt ska bli som det var förut. Då var allt bra. Men det går inte. Det kommer alltid sitta i mitt minne. Förlåt.

Bara en (två) bild(er)

Kategori: Allmänt



Här ser man nog lite´bättre min sidecut, tror jag.......

Nu är håret återigen bortklippt, skönt!

Kategori: Allmänt

Bara en sak.

Kategori: Allmänt

Jag har en vän som betyder väldigt mycket för mig. Jag har vuxit upp med henne och jag litar på till 100 %. Jag litar på henne för att hon har alltid funnits där för mig, vi har kunnat berätta saker för varandra som vi inte kunnat säga till någon annan. Hon är underbar.

En bild från halloween.

Mys

Kategori: Allmänt

Min Onepiece är borta så det blev andra muskläder på. Nu väntas bara Erik så är kvällen fulländad.

Hur kan du?

Kategori: Allmänt

Hur kan du försöka förstörs mellan två bästa vänner och, för att förstöra, hitta på saker som inte är sant. Jag tycker synd om * på grund av att du alltid ska manipulera henne att göra saker eller säga saker du sedan kan använda mot de båda. * tror att allt du säger och gör är sant, men jag vet att det är helt och hållet motsatsen, för jag har själv suttit i samma sits. Du klarar inte av att andra kan ha det roligt utan dig och försöker då ge dem dåligt samvete. Och vad är det för så kallad kompis, om jag får fråga? Du om någon borde skämmas.

Sjukling

Kategori: Allmänt

Igår så var jag och fick en starkare medicin mot min urinvägsinfektion. Har ju ätit en annan i drygt en vecka men nu hade dom fått tillbaka odlingen och såg att jag fått en för svag..

Så ikväll, liksom igår kväll, blir det att ta det lugnt bara.

Underbara Ängel.

Kategori: Allmänt

Idag skulle det ha varit din födelsedag Marielle. För precis ett år sedan så var jag hos dig och firade din 16 års dag. Det känns så overkligt, alltihop. ALLA ska få uppleva ett helt liv, inte avsluta det då man är endast 16 år.

Jag vet att änglarna sjunger för dig idag älskade Marielle. Hoppas att du får en underbar och minnesvärd födelsedag, var du än är. Jag ska just gå och tända 17 ljus för dig Marielle, som jag vet att många andra har gjort. Du borde få vars här och uppleva all kärlek som är omkring alla nu. Du borde ha fått leva vidare i din egen skepnad. Men du kommer alltid att leva kvar i allas minnen, vi ska leva för dig. <3

Parken

Kategori: Allmänt

Ett värmande hjärta, en låga att följa och en ros vid din sida. Detta skänkar jag dig till den resa mot livet efter detta. <3

Det är så fint i parken nu Marielle, alla ljusen brinner så fint för dig. Vår ängel.

Finaste du.

Kategori: Allmänt

Alla tankar och all min styrka går till dig Marielle och din familj. Livet är så orättvist.

Varför är svambob huvudroll när det är Patrik som är stjärna?

Kategori: Allmänt

Nu fick ni något att tänka på..

Godmorgon igen.

plugg

Kategori: Allmänt

Känns lite konstigt att avluta de sista dagarna på jullovet med pluggande. Det är inte mycket men i alla fall.
Jag håller på att skriva en uppsats och göra en powerpoint om min resa till Tanzania och jämför hur det var där och hur vi har det här med olika saker. Det har gått ganska snabbt för att jag tycker att det var roligt. Roligare då man kan relatera till det och får utrycka sina egna åsikter istället för att man måste sitta och skriva om typ.. kung karl gustav den 38 eller nå.

Men nu ska jag lägga undan skoldatorn och ta fram min vanliga och se en film med min fina.


miiin bild sen jag var i Tanzania.

Sömnlös

Kategori: Allmänt

Jag vill ägna detta inlägg till en mycket speciell man som är vän med alla. Förutom med mig. Ikväll. Denna man heter John Blund. Så nu vill jag bara säga: Fan ta dig John Blund! Jag ska upp strax, kunde du inte valt en lite bättre kväll att svika mig på!

Med dessa ord stänger jag ögonen och försöker somna. Igen.

I'm not a robot

Kategori: Allmänt