Idioti idioti idioti

Kategori: Allmänt

När jag är arg får jag finnar, sluta få mig arg för helvete! Idiot.

Fått hem tröjan!

Kategori: Allmänt

Den satt perfekt :)

Mekanik och ellära

Kategori: Allmänt

Sitter på Thomsens lektion nu. Han pratar på och jag är för irriterad på honom för att lyssna. Vi fick tillbaka proven från i måndags (det han var idiotisk mot mig under) och ja, det märks att han är det. Usch och fy för honom.

Nu ska jag iaf försöka tänka på annat. Ska till Karats senare idag, slutar 11.45 så då ska jag äta och sedan fara till stallet lite snabbt, sedan packa, upp med skotern till skabram och sedan far vi nog. Kanske hinner med att fara och köpa en vårjacka också, med det återstår att se.


En bild från då jag var uppe i Karats förra året.

Sjuk

Kategori: Allmänt

Jahapp. Då har jag lyckats bli sjuk mitt i alltihop. Duschade just och ligger i min nybäddade säng nu med mina värmetofflor, skön musik och nässpray. Hoppas att det är en bra kur så jag blir frisk till imorgon.


En bild sen min FRISKA dagar..... hmpfh blöh.

Måste kanske tillägga att hela provet var på typ 20-25 poäng..

Kategori: Allmänt

Arggghhh

Kategori: Allmänt

Nu är jag grinig. Hade prov med Thomsen och han var så fruktansvärt korkad så han rättade fel på en fråga så både den och den efter blev fel (sammanhängande frågor). Så nu tappade jag typ 10 poäng från det där satans idiot provet.

Karats

Kategori: Allmänt

Sitter och ser på tv med hjärtat och hans föräldrar. Eller det är bara jag och Ruth vaken. Och det är american pie 2 på tv.

Svenska

Kategori: Allmänt

Sitter på svenskan och lyssnar på info om vårt nationella prov vi ska ha. Sedan är det bara engelska så får jag helg!

Efter skolan så ska vi fara ut ett gäng och grilla.

Hejdå.

Dags att beställa en tröja.

Kategori: Allmänt

Denna tröja funderar jag på att köpa. Den kommer från ungcancer.se och kostar bara 300 kr.

Gjort om igen

Kategori: Allmänt

Gjorde om lite snabbt på bloggen igen. Hah, blev väldigt udda för att vara jag. Men det får vara tills jag orkar ta tag i det igen.

Puh

Kategori: Allmänt

Har städat mitt rum och möblerat om lite grann. Blev hur nöjd som helst! Har även pysslat lite och gjort ett kollage eller vad man nu vill kalla det men kort som jag fått av hjärtat. Ska fylla på där i med kort på mig och honom också, då jag fått fingrarna ur arslet och beställt hem kort!

Jobb

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet nu och har gjort bort en läxa. Jag har faktiskt världens bästa jobb måste jag faktiskt få säga!

Hade friluftsdag idag. Det blev skoter heela dagen :)

Skulle ha blivit publicerat igår klockan 20.00.

Move along, dickheads.

Kategori: Allmänt

Rubriken beskriver ganska bra på vad jag tycker. Är less på idioter och sådana som inte kan beté sig eller respektera andra.

Utkast: Mars 16, 2012

Kategori: Allmänt

Hopplöshet

Svar till Yamina

Kategori: Allmänt

Varför fick jag lust att tagga alla 98or?.. HEHE

Svar: jadu, hehe du är nog inte själv pm det ;)

Skola

Kategori: Allmänt

Så var lovet slut och det är dags att återgå till det vanliga. Det gör jag genom att gå till skolan i tron om att jag börjar 8, men nejdu. Sovmorgon till 09.40 var det allt.

Ajja, gick hem och åt frukost iaf.

Never let the fear of striking out keep you from playing the game.

Kategori: Allmänt

Ego boost.

Just nu

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och myser i mina fina värmetofflor jag fick av hjärtat på våran försenade alla hjärtans dag. Hur skönt som helst eftersom att jag i stort sett alltid fryser om mina fötter. Han är så omtänksam, han Erik :)

Har just ätit tacos och ska skicka in en till jobbansökan. Har haft stallpass idag så kom hem från karats igår kväll. Tar vad vi gjorde där i ett annat inlägg, ville mest bara visa mina tofflor ;)

Framme

Kategori: Allmänt

Framme i karats för ett tag sedan. Myser mest.


Skulle ha blivit publicerat i torsdags. Dumma blogg.se

Heylo

Kategori: Allmänt

Idag far jag, hjärtat och Jimmy till Karats. Men de är jätte långsamma. Verkligen, jäättee.

Vi ska låna pappas bil så vi får med skotrarna så jag har just skottat av all snö från den. Han har en person och en arbetsbil, och personbilen vi ska låna används nästan aldrig - därav snön på den.

Nog sagt.

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer egentligen? Vad är det för saker jag tänker på? Och varför tänker jag på dem, på ett sådant negativt sätt. Det är inte som förut, det vet jag, men så här har jag inte bettet mig förut. Är jag mer osäker? Det vet jag att jag är, jag vet skälen också. Men jag vet att skälen inte är så bra grundade heller, eller är dem kanske det? För många frågor och för lite svar. Det är vad det är. Jag måste klara av att säga ifrån, något jag aldrig varit bra på under sådana här omständigheter. Men jag måste, jag har inget val. Jag är rädd för vad som kommer att hända då, tänk om det blir fel? För många frågor och för lite handlingar.

Sometimes I just wanna...

Kategori: Allmänt

Screw everything.

.....

Kategori: Allmänt

h  nnvbkjnugvj vouyihbnkg tuvbiljkfrv yfcvgubhinj ..................

Dumma blogg.se

Kategori: Allmänt

Jag har försökt och försökt och försökt och fööörsööökt att blogga sedan i torsdags men det har inte gått. Internet hos mamma är inte så bra..

Men nu är jag i alla fall hemma i Jokkmokk hos pappa igen, men det blir nog bara över natten. Jag och Erik hade tänkt fara till hans stuga imorgon och bli där till fredag eller lördag. Jag har ju stallpass på söndag så..

Men nu ska jag skicka in min arbetsinsökan och vila lite innan jag ( och kanske Erik ) far till stallet. Om han följer ska vi tolka bakom Maya :) han är så duktig min Erik.

Lov

Kategori: Allmänt

Jag fick lov i torsdags efter att jag dealat lite med mina lärare så jag slapp fredagen.

Satte mig på bussen mot skaulo och mamma på torsdags eftermiddagen och skall vara här till på tisdag. Jag hade med mig Goliath på bussen vilket han tyckte var jätte roligt. Såå roligt att han vägrade gå in i den igen då vi bytte buss i Gve. Väl på den andra bussen så hoppade han upp på sätet bredvid mig och stirrade på en kille, som satt på andra sidan gången, i säkert 10 min. (killen hade skrattat åt honom då han inte ville gå in i bussen)

Igår kom Erik hit också och idag har vi tagit det lugnt och kört lite skoter med mamma och Sören.

Inlägget skulle ha blivit publicerat lördag.