Hungrig

Kategori: Allmänt

Usch vad jag är hungrig, tror jag iaf. Vet nästan aldrig när jag är hungrig, äter bara då jag måste.. Eller är sugen på något vilket är ganska ofta. Så det brukar oftast sluta med att jag har riktigt ont i magen på kvällen, särskilt eftersom att jag fuskar så pass mycket med mjölken - vilket har gjort min laktosintolerant värre ;/ Äh, vill man ha något gott får man faktiskt stå ut, hehe.
-
Idag då vi for till Moa så kom vi fram till att vi nog ska fara till Luleå på lördag. Jag, Moa, Sandra och säkert någon mer. Då ska jag pierca bröstvårtan.. GAAAH! Är redan nervös, hjälp vad ont det kommer att göra.. Fast jag tyckte ju inte att det gjorde så ont att pierca industrial, tungan, ögonbrynet, naveln eller töja örat. MEN BRÖSTVÅRTAN! Får se om jag bangar, men vill så sjukt gärna ha en där!
-
Nej, nu ska jag försöka ta mig till stallet. Måste hinna beställa mat innan nio från thai, jag och Erik ska äta då han kommer. Har faktiskt städat hela övervåningen på grund av det, men det fint blev det!
-
Hah, på tal om min städning. I alla hjärtans dag present så fick ju jag bla. en typ ljuslykta/ljusstake av Erik. I botten på den så låg det fullt med paljetthjärtan men för någon vecka sedan så råkade jag välta ut den så det har legat paljetthjärtan överallt i stort sett. Jag har försökt att hitta nya hjärtan att sätta i men utan framgång, så idag då jag städade tog jag ett durkslag (?) och damsög igenom. WOALLA, så var de rena och fina och redo att sättas tillbaka på plats.
Och ja, jag tänker fortsätta lägga upp orelaterade bilder. Bara för att.

Kaffe hos moa

Kategori: Allmänt

Planerar att gå och dricka kaffe hos Moa med några stycken, enda problemet är att hon inte vet om det ännu. Så Moa, kommer nog snart!

Desperata hemmafruar

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och håller på att ladda ner säsong 8 av Desperata hemmafruar. Nu kanske man har något att göra framöver, då man bara vill ligga och vara.

Idag hade jag skola som vanligt, fick veta kursbetyget i både Svenska och Naturkunskap. B i båda ämnena! Ganska nöjd ändå, hehe.

Efter skolan gick jag hem och vilade och fikade lite, sedan var det dags för inlärning på ytterligare en avdelning på Kaitum! Jag trivdes även där, så söta gummor och gubbar. Samt trevliga arbetskollegor!.. Hjälp, vad jag lät gammal nu..

Men nu ska jag försöka sova och hoppas på att serien är nere tills imorgon, går ju hur segt som helst!

Imorgon kommer min fina hem ❤

Rubrik

Kategori: Allmänt

Det går lite segt att komma på rubriker tycker jag, blir oftast sådant som inte ens har med inlägget att göra. Vilket även är en liten sak jag stör mig på - rubriker som inte hör till inläggen, haha.

Idag har jag varit och ätit med mjukglass med pappa på city, andra för i år. Synd bara att jag inte tål dom, då hade det definitivt blivit fler! Hehe. Var även och överraskade mamma med mina systrar och Wilhelm, firade morsdag idag för hon var inte i Jokkmokk då. Sedan var jag i stallet med till min grinolle och tog hand om henne.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan lägga mig och drömma om mina fina Erik som jobbar i Kiruna i veckan.

Lite info

Kategori: Allmänt

Jag bloggar mestadels från min iPhone så jag vet inte riktigt alltid hur mina inlägg ser ut, vart bilderna hamnar i inlägget osv. Jag brukar dock ibland gå in på datorn och redigera inläggen så de ser ut som jag tänkt från början, men det händer väl inte allt för ofta!

Dessutom tycker jag att det är roligare att läsa en blogg som innehåller bilder, därav de ibland väldigt opassande bilderna till vissa inlägg! Bara det är en bild så är jag nöjd, hehe.

Kannibal i Florida

Kategori: Allmänt

Någon annan än jag som läst detta? Så sjukt! Ännu ett skäl till att avstå droger.

Bloggar från mobilen så bilderna kanske inte kommer rätt.

Körkort kurs sak

Kategori: Allmänt

Var just på en kurs som jag var tvungen att vara med på för att få börja övningsköra lagligt. Den riktade sig mest in på föräldrarna och var långtråkig. Men blev lite roligare i slutet iaf.

Idag på jobbet fick jag även veta att jag ska gå inlärning på en annan avdelning på kaitum, redan på onsdag! Woop woop, pengar rullar in som de ska - det går bra nu!

Jobb igen

Kategori: Allmänt

Imorgon så ska jag ju på min andra del av inlärningen. Ska bli kul, få se hur man gör på morgonen också.

Jag trivs verkligen på Kaitum, jag gillar att jobba med folk och kunna hjälpa till. Eftersom att jag har en "syster" som är handikappad och rullstolsbunden så kan jag ganska mycket om handikappade och människor som inte kan ta hand om sig själv. Johanna är som en 1 åring om man säger så, hon fyllde dock 30 år nu i mars. Hon kan varken prata eller på något sätt ta hand om sig själv och det är hos henne jag brukar vikariera ibland. På grund av att jag har vuxit upp med henne så har jag det i bakhuvudet hela tiden, allt hon har lärt mig tar jag vidare och det hjälper tex på Kaitum.

Soool

Kategori: Allmänt

Är det verkligen möjligt? Var det verkligen en sommardag idag?! Äntligen!

Vaknade hos hjärtat vid tolv, myste till två, for till farfar i Vuollerim och sedan hem och åt. Nu ligger jag i sängen och låter maten sjunka in haha. Ska strax bege mig till hjärtat och hjälpa honom lite.

Hörs syns och ses.

Hos hjärtat

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen. Varit i full fart hela dagen, ovanligt känns det som.

Innan vi for hem så var vi på Statoil och köpte med lite gott till ikväll sedan tog vi CYKELN jag Erik och Hanna. Haha, jag garanterar att varenda jävul i Jokkmokk körde förbi och skratta åt oss, men roligt hade vi!

God natt!

Garage stall grilla

Kategori: Allmänt

Japp, som rubriken lyder! Idag står det på schemat :)


Förstår inte alls varför alla säger att vi syskon är lika? Dock saknas det två av fem ;)

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag fått sätta in staven så det blev en äkta riktig ordentlig INDUSTRIAL!!!

Dock fick jag bara lös en av läkstavarna så var tvungen att ta tången på den andra haha. Plus att jag insett att min "svullnad" aldrig kommer gå ner på den nedre sidan..

.

Kategori: Allmänt

Luleå

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen mot Luleå nu, mamma kör en annan väg med bilen men åker hem med henne. Jag har bara ärenden i Luleå känns det som, men lite roligheter ska jag väl nu kunna klämma in.

Jag ska köpa en avslutnings klänning och en klänning till mammas bröllop, fixa en lång stav till min Industrial, kolla ögonen inför körkortet och kanske pierca mig igen?! Gaaah, jag vill så gärna pierca mig...

Nyklippt

Kategori: Allmänt

Lite halvtaskiga bilder på min nya frilla och Matilda.




'
Bättre bilder kommer sedan. Eller ja, finare bilder på mig haha.

Varje sekund

Kategori: Allmänt

Det gick jätte bra att jobba igår! Det var roligt och trevliga arbetskamrater och boende.

Just nu sitter jag på matten och har just haft idrott. På idrotten var det fotboll och brännboll, första gången jag faktiskt tyckte om fotboll!

Fick just veta mitt resultat på mattenstionella också, fick bara E men det var nästan vad jag väntat mig. Frågorna och talen var så annorlunda formulerade och uppställningarna konstiga än vad vi har haft på lektionstid. Ajja, är ju godkänd där i alla fall. Fast hon kunde inte fastsätta min kursbetyg för jag har haft C-B på alla prov. Dessutom har vi muntliga kvar!

Pirrigt

Kategori: Allmänt

Har just vaknat efter en pn, tog en så jag inte somnar då jag jobbar. Måste sova på dagen för att hålla mig vaken åtminstone till 21, jobbig ovana va?

Nu ska jag bara fika något och sedan värk traska till Kaitum, känner att det börjar pirra i magen. Jag har ju jobbat där förr och känner de flesta som jobbar där, men det blir ju ändå lite pirrigt. Tänkte även komma lite tidigare i fall att jag går fel där inne.. Haha

MOA

Kategori: Allmänt

Kolla på övriga inlägget, ser det seriöst ut? Jag är väl också grammatikinazi!

hmpfh

Gott natt och sov god

Kategori: Allmänt

Har just duschat och ska försöka läsa mina engelska ord som jag har prov på imorgon. 60 ord som är taget ur en dagbok som en knarkande flicka skrev på typ 60 eller 80 talet. WOOHOO! Watch out F, here comes me!
'
Jag skrev F för våra betyg numera är A-F, där F står för FAIL.
'
Nej, nu måste jag försöka göra detta.
Wish me luck, god natt.

Jobb i sommar.

Kategori: Allmänt

Idag fick jag veta när jag skall börja sommarjobba. Jag har fått jobb som vikarie på Kaitumgården i Jokkmokk.

Redan imorgon så börjar jag min första del av inlärningen, nästa del på måndag. Jag fick göra den så tidigt för att jag skulle kunna komma in som timmvikarie innan jag börjar inför sommaren.

Den 12 och 13 juni skall jag gå en kurs i bland annat lyfttekniker osv sedan börjar jag jobba den 25 juni till den 5 eller 8 augusti.

Det känns riktigt bra att ha fått veta vilka dagar jag jobbar, så man kan planera lite i alla fall. Ännu bättre känns det att det är som vikare, mer i lön! Yay

Fika

Kategori: Allmänt

Idag hade vi bara prov i skolan. 3 stycken matte nationella och ett prov med Stefan i el. Elprovet gick förvånansvärt med tanke på att jag inte pluggat, haha.

Nu sitter jag och fikar framför Smallville, ska till stallet lite senare.

Självdisiplin

Kategori: Allmänt

Alltså, jag har kommit fram till att jag inte alltid har så bra självdisiplin. Typ som i detta fallet. Jag kom hem vid 14.00 och skulle vila en kvart 30 min MEN vaknade 16.30, suckade och somnade om till 17.15.
När jag väl tagit mig upp var jag på affären och sedan for jag hem och åt. Efter maten skulle jag gå upp och plugga. Är fortfarande uppe MEN har inte ens öppnat böckerna, har väl gått 2 timmar eller något.
Ja, vad ska man säga? haha.
Nu måste jag iallafall gå ut i verstaden en sväng, ni får inte veta varför ännu. Kan ta ett tag innan ni får veta faktiskt.. Men ni kommer att få veta... Någongång.
image descriptionimage description

Några bilder från hotellet.

Kategori: Allmänt







Ååh, vad jag längar. Vet inte om jag skrivit det så skriver det nu, Hanna och Mathis ska ju också följa. Så då blir det ju ännu roligare. Tänk allt vi ska göra; sola, bada, äta, gå på spa, spela tennis, shoppa.. Ja allt!

GAAAAH! Jag längtar så ootroligt mycket!

Haha

Kategori: Allmänt

Moa, du skall alltid vara så dramatisk! Klart jag inte missar din födelsedag! Woop woop SKÅL då ju ;) haha.

image description

Svar till Moa angående Alanya

Kategori: Allmänt

Jaa Moa, jag kommer att vara hemma då ;) kommer den 19 tror jag det var :p

12 augusti

Kategori: Allmänt

Som sagt har ju jag och Erik bokat en resa till Alanya. Men nu så ska även Mathis och Hanna följa!
'
Vi ska vara borta en vecka och bo på ett hotell som verkar vara jätte fint. Hotellet heter Jasmine Beach Resort.
'
Första och enda gången jag har varit utomlands var då jag for till Tanzania i tre veckor med några från min gamla skola och standarden där var väl.. Inte duscha på tre veckor och äta samma sak varje dag, varje måltid. Men det var ju också en "utbildningsresa". Med det vill jag säga att jag har inte så höga förväntningar för jag är vad vid den lite lägre standarden, medans Erik har varit utomlands flera gånger och bott på 5 stjärnigt hotell.

Men oooh, så vi längtar!

Alanya!

Kategori: Allmänt

I augusti så åker jag och hjärtat till Alanya! Woohooo :D

Regn regn och åter regn

Kategori: Allmänt

Här i Skaulo regnar det bara. Hela tiden. Även igår.

Igår så trotsade vi vädret, jag och erik gick ut och klyvde ved så vi hade gjort något vettigt iallafall. Nu går han ut och röjer och jag ska på affären. Vi börjar låta som ett gammalt gift par, haha.

Bilder kommer fortfarande inte, dålig internetuppkoppling ni vet.

H3h3h3

Kategori: Allmänt

Har inget att skriva med skriver ändå. Snällt va? Och ytterst roligt att läsa detta! Eller hur?!

Hockey

Kategori: Allmänt

Kollar mest hockey idag. Har hostat hela natten samt nysit och varit allmänt förkyld.

Mamma for till Jokkmokk och Sören till jobbet så det är bara jag, Erik och hundarna här. Erik äter hela tiden....

Grattis Norge förresten!

Hos mamma

Kategori: Allmänt

Jag kom hit till Skaulo igår vid 16.00 kanske, hade två nationella prov på morgonen i skolan och sen en lektion jag sjukanmälde mig ifrån så att jag kunde ta tidigare bussen hit.

Men smart som jag är kollar jag inte när bussen från Gve till Kiruna går så mamma fick hämta mig, kände inte för att sitta i Gve med Goliath i ca 2 timmar.

Det går jätte bra att åka buss själv med Goliath (Eriks schäfer). Han är så duktig :)

Väl här så gick det bara någon timme så kom Erik också :)

Men nu så ska jag duscha, uppdaterar kanske senare!

(bilder kommer senare, för dålig internetuppkoppling)

Gruva i Jokkmokks kommun.

Kategori: Allmänt

Jag anser att en gruva i Jokkmokks kommun är bra. Det är bra på grund av att det blir fler arbetstillfällen, inte endast i och omkring gruvan (vägbygge, lastbilsförare etc) utan även i samhället. Det kommer måsta byggas fler lägenhets hus, hus osv. Men även affärer i Jokkmokk kommer säkerligen att blomstra till liv igen. Som det är nu så är Jokkmokk på väg utför mot det sista och inom några årtionden sluta som Messaure (byn som försvann).
'
Under gruvdebatten idag så sa en man, som själv bor nära området där gruvan kanske skall startas, att man inte skulle kunna bo i bland annat Björkholmen. Det tyckte jag lät väldigt konstigt, med tanke på att i Malmberget så har de en gruva, men det bor ändå fullt med folk där.
'
De sa även att Jokkmokks kommuns miljö kommer att förstöras. Även det lät suspekt. Min mamma bor i en by som heter Skaulo som i stort sett ligger mellan Malmberget, Svappavaara och Kiruna men är ändå en jätte fin by som inte tagit någon skada av tre stora gruvor.
'
Jag hade kunnat mata på om fördelar och i frågasatt allt men känner att det skulle bli lite väl långt.
'
Jag vill och tror även att det kommer att bli en gruva i Jokkmokk oavsett vad som händer.
'
Vad tycker ni? Kommer en gruva att vara bra eller dålig för Jokkmokk? I sådana fall, varför tycker ni så?

Gruvdebatt

Kategori: Allmänt

Var på en gruvdebatt idag. Tänkte slänga in ett lite längre inlägg om det senare, efter jag duschat!

Statistik

Kategori: Allmänt

Ser att jag bara får mer och mer läsare! Kul, tror jag. Har en känsla av att det beror på att jag faktiskt berättade för folk att jag hade en blogg haha.

Ajja, i min blogg skriver jag om vad som än faller mig in. Humor, idiotiska saker, störda människor, konstiga djur, mjöl, ostkrokar, ja ni fattar - vad som än faller mig i tanken då jag skriver.

Tjillivippen!

 

12.04.14

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och snorar framför TVn. Ska alldeles strax börja göra mig redo och fara till stallet, tar Pirayan idag istället för onsdag. På onsdag ska jag nämligen åka upp till mamma men vet inte riktigt när jag kommer hem. Erik är ju i Kiruna i veckan så han stannar bara där på vägen hem.

Nu ska jag fortsätta snora. Har ändå inget vettigt att skriva om!

Rubrik

Kategori: Allmänt

Jag hann med allt jag skulle igår även om det kanske blev lite ändringar i tidsschemat.

Kvällen blev jätte trevlig och jag är hur nöjd som helst! Mår prima idag dessutom.

Ikväll ska vi nog grilla hos Erik eller fara till Boden och bowla. Man vet aldrig.

Stress!

Kategori: Allmänt

Jag och min förbannade sömn! Skulle vila till två men vaknade nu.
Skulle fara till stallet två men vaknade nu.
Ska vara klar i stallet halv 5 men vaknade nu.
Skulle köpa mat klockan fem men vaknade nu.

Åååh, blir galen. Ajja, får skynda mig nu så gott jag kan. Innan 17.30 måste jag vara klar med stall, dusch och ögonbryn!

Tantvarning på mig just nu (för det verkade jag ha tid med!)

Lektion

Kategori: Allmänt

Lektion med Thomsen. Lektionens intressanta saker gör så att jag vill fota min Coca Cola burk, mycket mer givande tycker jag.

Grattis Mamma <3

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa mamma år. Jag ska strax upp till henne och fika samt gratta!

Meheheh

Kategori: Allmänt

Jag gräver, du gräver, vi gräver, hon gräver, han gräver, de kräver.
Det är ingen bra dikt men den är väldigt djup.
Are you kitten me ?

Epic James Blunt is epic

A Quick Reminder

House on the subject of "LOVE"

Seriously, where? I've got a rough Déjà Vu over here!

What mouse walks on 2 legs?

Don't wanna be owl by myself

BUSKIS

Kategori: Allmänt

Har varit på Östra och kollat Buskis nu ikväll. Det är ett gäng från Dagcenter och Bokenskolan som har gjort en alldeles egen föreställning. Eftersom att jag brukar vikariera på Dagcenter så ville jag gå och kolla. Gud så duktiga de var! Sång, stand up comic, teater osv. bjöd dem på ikväll. Har tyvärr ingen bild att visa..

För er som inte vet så är Dagcenter en sorts skola för förståndshandikappade människor.

Beställt

Kategori: Allmänt

Har just beställt ett par Nia från Nelly.com. Hade tänkt köpa ett par äkta Jeffrey Cambell men blev snål och tog dessa istället.

Äntligen

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen fått äta, MEN NU SKA JAG FÅ ÄTA ÅRETS FÖRSTA MJUKGLASS! Står ut med illa mående och ont i magen, mjukglass <3
image description

Mat mat mat

Kategori: Allmänt

Hungrig hungrig hungrig.

Woohoo!

Kategori: Allmänt

Klarade provet med Thomsen jag hade nyss! Vet dock inte var det var i och förstod ingenting men det spelar ingen roll, för jag klarade det!

:)

Kategori: Allmänt

I lördags så träffade Erik Wilhelm för första gången!

De är så söta :)

Home

Kategori: Allmänt

Vi stannade kvar i karats till nu på morgonen. Vi åkte hem med Sören, väl hemma gick jag och sov i 30 min, sedan duschade jag och gick till skolan.

Igår så var vi ute och åt hela dagen, det var det enda vi gjorde, åt. Men trevligt var det! :)

Stallpass och karats

Kategori: Allmänt

Varit vaken sedan halv sex imorse då Erik ramlade in, myste med honom till det var dags att kliva upp och fara till stallet. Ska ner nu vid tre igen sedan rullar vi upp mot karats.

Ruth m.fl. Hade vernissage på Ajjté idag, så har även hunnit dit och kollar på deras foton. :)

Jag har tråkigt.

Kategori: Allmänt

Blöööö ööööölb

Skola

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och gör ingenting. Lunch till 12.20 men har redan ätit.. Hade nationella i engelska på morgonen som gick sådär, svamlade mest på.

Idag ska jag, Madde, Lisen och Ester äta middag tillsammans. Äntligen! Var allt för länge sedan. Men nu ska jag göra något annat. Skriver väl sedan.

Fika

Kategori: Allmänt

Tog en Alvedon mot febern och huvudet. Passade även på att göra lite fika, det kanske och hjälper.

Det blev ett stort glas mjölk och några, lite nyttigare, mackor.

Fitness

Kategori: Allmänt

Jag vill bli vältränad. Som jag var förr. Jag vill inte gå ner i vikt eller så, men jag vill ha en vältränad kropp och en bra kondition. Som förr. Jag har minskat ner på godis och chipsätandet, dock är ju colan kvar. Men sen är det ju då den självklara träningen kvar. Usch.. Jag gillar verkligen inte att träna nu för tiden, bara för att jag har en sådan kolossalt dålig kondition.

Självklart att jag kommer på detta då jag ligger med en dunkade skalle och en feber på väg att bryta ut.. Yaay!



Bilden tog Eriks mamma i helgen.

Majbrasa

Kategori: Allmänt

Är i karats fortfarande där av den dåliga uppdateringen. Vi har myst på och varit och grillat varje dag. Ikväll tände vi även en liten majbrasa ute på udden. Ajja, bilder kommer senare. För dåligt internet för sådant här :)