Appen

Kategori: Allmänt

Appen funkar fortfarande inte där av den dåliga uppdateringen sedan jag kom hem. Helgen var jätte bra och bröllopet hur fint som helst, måste faktiskt säga att jag har en jävuskt snygg mamma ;)
Skriver mer sedan.

Wilhelm Johan Arn

Kategori: Allmänt

Min fina systerson Wille. Jag hade tänkt lägga upp några bilder på honom sedan han föddes och tills för någon dag sedan, han har ju redan blivit så stor! 
 
Så där ja, ett helt inlägg dedikerat till min fina systerson. Hoppas nu bara att bilderna kom i rätt ordning så att man ser hur han vuxit. 
 
Jo, ja HEJ.

Bloggare

Kategori: Allmänt

Som sagt så är detta tidsinställda inlägg pga av att jag är hos min mamma. Så istället för att låtsas som om jag skriver och berättar vad jag gör så tänkte jag visa några av bloggarna jag läser.
 
De flesta bloggar jag läser vet jag inte adressen till, pga av att jag har dom på blogg appen, men tar några lite kändare bloggare nu så kanske jag tills någon annan gång kommer ihåg adresserna till alla mina vänner.
 
Klicka på namnen för att komma till bloggarna.
 
 
 
 
Ja, det är väl de mer kända bloggarna jag läser. Kissies har jag börjat läsa nu när hon blivit mer "normal" och inte som hon var förut, vet inte riktigt hur jag ska förklara men ja..
 
 
Hannas blogg läser jag just för att hon är provocerande och vågar säga vad hon tycker. Hon står för sitt ord, men kan ju vara lite korkad så man får skratta..
 
Sist men inte minst, Jockiboi. Vad ska man säga? Jag fastnade för hans annorlunda inlägg och för att även han står ut i bloggvärlden. 
 
 
 
 

Detta med tidsinställda inlägg

Kategori: Allmänt

var inte riktigt min grej, måste ju ha hur bra fantast som helst! I alla fall om man gör som jag och skriver inlägg för tre dagar. Så bara för att jag skrev så är det förbjudet att klaga på att inläggen är tråkiga.. hehe.
 
Jahapp, vad ska jag skriva nu? Äh, blir några random bilder som inte har med något som helst att göra.
 
Woohoo! Jag kom på vad jag ska skriva om! Syns om några timmar för er, hehe ;)

Som den 9gag nörd jag är..

Kategori: Allmänt

.. så får ni ett helt inlägg med bilder.
Så där ja, nu har ni lite att kolla på! Hehe

Videoinlägg

Kategori: Allmänt

För någon dag sedan så laddade jag ner appen VideofyMe eller vad den nu hette.
 
Jag laddade ner den för att kunna kolla på andras videobloggar när jag bara har iPhonen. Sedan när jag hade tråkigt började jag sitta och "göra videoinlägg". Höhö..0
 
Meen det var bara roligt då jag själv såg dom så jag lägger inte ut dom nu i alla fall, men jag måste erkänna att det hade varit ganska bekvämt att bara spela in och lägga upp. Men som sagt, det var inget för mig att publicera.
 

Dumma blogg.se appen

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder, ni kan tacka blogg.se appen för den extraordinärt dåliga uppdateringen. Den funkar inte alls. Jag kan inte logga in på min användare och inte heller läsa andras bloggar utan den stängs bara ner. Så nu vet ni varför jag inte bloggat.
 
Nu när jag för en gångs skull är inne på datorn så ser jag att de gjort om blogg.se på datorn, kanske därför appen inte funkar? Ja, det spelar då ingen roll för nu uppdaterar jag ju.
 
Om det blir något konstigt med detta inlägg så skyller jag på att de gjort om..
 

Jaa, vad ska jag nu skriva? Har ju haft fullt med ideér när inte appen funkat men nu blev det blankt..
 
Gör några tidsinställda inlägg nu som ni kan läsa i helg, för att imorgon åker jag upp till mamma och på lördag är det hennes bröllop (!) och då lär jag ju inte uppdatera, dels för att inte appen funkar just nu och dels för att jag inte kan ladda upp bilder där.
 

Trötter

Kategori: Allmänt

Min kära och älskade bror var nyss här och fikade. Eller ja, han skulle väl bara in en sväng och säga hej, men tur nog för honom så hade jag just bakat en kladdkaka!

För övrigt så ska jag snart slänga mig in i duschen och sedan skalla kudden. Får hoppas att jag får nå mer jobb i veckan innan jag börjar på mitt schema nästa måndag. Vill och behöver en någorlunda stor lön innan vi far utomlands.

Och så några bilder, bara för att jag vill och skriver det!

Värkande fötter

Kategori: Allmänt

Jag måste verkligen ta mig i kragen och fara och köpa ett par inneskor att ha på jobbet.. Typ tofflor, eller nå. Får så jävuska ont i fötterna av att ha helt platta skor hela dagarna. Så nu ska jag försöka få dom mindre smärtsamma, kanske be Erik massera dom. Men jag gillar inte att folk tar i mina fötter (avskyr att vara nära andras fötter för den delen, konstigt nog går det bra på jobbet!) eller att få massage.. Ja jag gillar inte massage, gillar inte att folk tar i mig.. Eller att ta i andra.
Hej kom och hjälp mig, låter som ett fall för psykiatrin ju, haha. Finns väl ett fåtal undantag för folk jag inte bryr mig om att de tar i mig, typ Erik.

Hejdå.

"Vem äger din rumpa ikväll?"

Kategori: Allmänt

Haha, rubriken är det nog bara jag och en till som förstår.. Men det var roligt och lite smickrande faktiskt ;)

Ligger och ser på tv med ett glas vin, blev bara sugen så där. Mys med mig själv helt enkelt, tror dock det är första gången jag dricker vin för att mysa haha.. Oj så fel allt låter, slutar nog nu..

Home

Kategori: Allmänt

Så där ja, nu är jag åter hemma. Ligger i soffan och vilar fötterna, på jobbet får man som inte riktigt vila dom - meeen jag klagar inte, bara roligt att få göra något.

För ovanlighetens skull kan jag väl ta en dagens outfit.

Jobb

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet nu och tar en liten snabb rast. Blev som sagt att jobba helg nu, så börjar klockan 7 båda dagarna.

Slutar 15.30 och då ska jag nog upp till SAFO med Erik, tror jag då.

Nej, nu ska jag ta och göra nytta igen.

Älskade du.

Kategori: Allmänt

Idag har jag tänkt mycket på dig, på våra minnen tillsammans och alla som saknar dig. Jag kollade på din Facebook och det hela känns så overkligt. För mig är du fortfarande i Luleå och går skola, vissa dagar ligger du på sunderbyn.
-
Under Fays födelsedag tänkte jag på dig, på er. Du skulle ha varit där, Fay var som hon alltid är, glad och energisk. Jag saknar dig Marielle, ditt leende och ditt skratt. Det finns ingen som dig, ingen som är så snäll som du var.

Just idag känns verkligheten verkligen slående. Du kommer aldrig mer tillbaka, aldrig mer till Jokkmokk och jag kommer alltid att minnas dig som den du var, fina du. Du lät inte din sjukdom stoppa dig, aldrig någonsin. Jag ser upp till dig för det, för allt du gjort. Fina du, varför du?

Jag saknar dig Marielle och hoppas att du har det bra var du än är. Någon dag kommer vi att träffas igen, skratta och bara vara. Vila i frid underbara.

Everything is diffrent now, when you are away. ❤

:)

Kategori: Allmänt

Måste väl erkänna att jag är en 9gag nörd.

Utsidan räknas, insidan avgör.

Kategori: Allmänt

Hojj känns som om det har hänt hur mycket som helst på två dagar.

Under måndagen var jag till Kaitumgården och hämtade mitt schema inför sommaren, börjar 25 juni enligt det, men jag han inte längre än till Papperslappen och säga till min syster att jag gärna skulle ha jobbat innan 25 - så ringde dom och behövde mig DIREKT. Så jag gick tillbaka till kaitum och har nu varit där två dagar. Imorgon ska jag dit igen och gå en kurs, ledig torsdag, jobba hos Johanna på fredag och sedan på kaitum lördag söndag. Oooh happy days! Kanske jag hinner få en någorlunda fiin lön innan jag åker till Turkiet.

Saknar min Erik.

Ny header

Kategori: Allmänt

Gjorde en snabb och provisorisk ny header för jag blev så leds på min gamla. Nu återstår bara att se hur länge det tar innan jag orkar göra en ordenligt.
Nu ska jag äntligen se klart det där jäkla desperata hemmafruar avsnittet som har varit pausat i evigheters evighet.
HEJS!

Hahah

Kategori: Allmänt

Man bara måste älska denna bild.

Känns som en evighet..

Kategori: Allmänt

.. Sedan jag uppdaterade senast. Men har haft fullt upp och helt enkelt inte haft någon lust till att blogga. Dagarna som gått har inneburit skolavslutning, film, fest, garage och pingisturnering.

Idag var jag och hjärtat uppe halv 7 och hade stallpass, lagomt möra efter att ha gått och lagt och klockan 4. Sedan har dagen rullat på med några timmars sömn och lite stall till. Hjärtat var så duktig imorse, han tog ut två hästar helt själv, sopade stallgången och fyllde mat. Min underbara Erik, så hjälpsam och snäll.

Fina Wilhelm.

Två dagar kvar.

Kategori: Allmänt

På fredag är det äntligen skolavslutning. Kvällen börjar med middag och förkrök hos Moa med ett härligt gäng, sedan utgång. Hoppas att det blir en lyckad kväll!

Det märks att det varit helg

Kategori: Allmänt

Det märks att det varit helg och fest. Min statistik sjunker på fredagskväll - söndags eftermiddagen sedan är den som vanligt igen. Något jag sett flera helger i rad nu. Intressant va? Haha.

Idag är jag hur trött som helst, tur jag har autocorrect på telefonen, annars hade hela inlägget varit en stor blurr av bokstäver..

12.06.02

Kategori: Allmänt

Just då, hade jag och Erik två årsdag. Min fina Erik som jag älskar över allt annat på denna jord.

Wilhelm

Kategori: Allmänt

Är hos Kristina och Mathias nu och ska hjälpa henne med en mp3. Min syster är inte så duktig på sådant, kan jag gott och väl påstå!

På ett tag ska jag, Kristina och Wilhelm gå ner till stallet. Kristina ska rida för första gången på ca 6 månader! Jag ska gå med Wilhelm då.

Skulle blivit publicerat vid 15.