Jag och hjärtat har blivit med lägenhet.

Kategori: Allmänt

Japp, så äre. Precis som rubriken lyder så har jag och Erik fått en lägenhet, en trea i HSB. Så om några dagar eller så snabbt som möjligt då vi fått nycklarna så åker vi mot IKEA för att fylla upp den. Jag ska ha ett fint barbord med barstolar i köket Erik, jag ska ha det! 
 
Men med tanke på att Erik jobbar i Kiruna vissa veckor så kommer jag även att bo hemma, kan ju inte lämna lilla pappa själv i ett stort hus ♥. Det känns som att detta kommer att bli super bra, även Goliath kommer att flytta med oss dit vilket är som pricken över i:et, fina Goliath!
 



Generation: Hate.

Kategori: Allmänt

Jag blir så fruktansvärt leds. Jag orkar inte. Orkar, orkar, orkar inte. Man håller det man lovar och skyller inte efter 572483742 timmar på något annat. Plocka upp TELEFONFAN och MEDDELA om det inte blir som lovat.
 
Fan vad jävuska, satanas leds jag är.
 


Sorry för ett aggressionsinlägg, blir lätt så då man är utan det man är beroende av.
 
PS: Här är en bild av håret, ser inte så mycket av färgen eller frisyren, men men.

Klippning och lägenhetsvisning

Kategori: Allmänt

Idag var vi och kollade på en lägenhet och på tisdag blir det att kolla på ytterligare en. Jag tror att vi kommer att köra på den vi ska kolla in på tisdag, billigare, nyrenoverad, bra utsikt.. osv.

Efter vi varit och kollat på lägenheten idag så stressade jag iväg till frissan. Resultatet blev kort och lila. Ja, lila. I LÖÖVE it. Men sådan är jag, haters gonna hate.

Bild kommer då jag får en som fångar färgen, haha.

Hmm..

Kategori: Allmänt

Har jag visat min tatuering efter att den läkt? Om jag har det så får ni väl blunda nu, men om jag inte har det får ni väl se den med stoora ögon.
 
Tatueringen är till minne av min farmor och min mormor som båda har gått bort för några år sedan.




Vattenfall

Kategori: Allmänt

Hej hallå alla glada och galna!

Skulle bara informera alla som vill och ej vill veta att under vecka 41, 42 samt 43 så kommer jag att befinna mig i Kiirunaa. På praktik. Jag ska klättra höögt i stolpar och låtsas veta vad jag gör. Förhoppningsvis så kommer jag att ha lärt mig liite mer om det innan jag far, för att det är faktiskt svårt att klättra. I stolpar alltså.

På grund av mitt EXTREMT bra Internet på rummet så blir även detta ett bildlöst inlägg. WOHO!

One day baby, we´ll be old

Kategori: Allmänt

Ja, jag antar att det har hänt mer än vanligt sedan sist. Jag och Erik har förlovat oss, knäppskallen där hehe <3 Jag har varit på dop för världens finaste Wilhelm och jag har haft kul.
Så, det var ju en snabb inblick i mitt fantastiska liv.

Hjärta

Kategori:

Jag älskar dig <3

Turkiet resan.

Kategori: Allmänt

Ja, nu när jag likväl sitter inne på blogg.se och är på otroligt bra humör så kan jag ju lika gära skriva om vad vi gjorde.
 
Vi söp. Ja, hade lika gärna kunna sluta skriva där för det var i stort sett det enda vi gjorde, haha. Nå, men vi solade i skuggan pga av att det var alldeles för varmt för att vara i solen. Vi levde i poolen och havet, shoppade och tatuerade oss. Vi skapade minnen, skrattade, tog kort under vatten och ovanför, störde oss på jobbiga människor, pratade engelska med varandra för att vi blev så vana, flög parasailing, gjorde hamam och njöt av en veckas riktig sommar med värme. Vi levde det rikitga livet.
 

Jag ångrar inte en sekund att vi for,det tror jag inte de andra heller gjorde. Det är en vecka jag alltid kommer att komma ihåg på ett bra sätt, med många leenden!
 
Låter bilderna berätta resten..
 



















LYCKLIG

Kategori: Allmänt

Jag är så otroligt lycklig nu. Har världens bästa familj, världens underbaraste pojkvän och världens finaste vänner. Allt är perfekt nu. Skolan har börjat igen, man får träffa människor man saknat hela sommaren, jag jobbar även för fullt, jag har råd att göra vad jag vill och tid att göra det också.

Det finns bara ett ord att beskriva mitt liv med nu och det är just perfekt. Mitt liv är som en dröm nu, underbart.